Helder schrijven

Op dit moment staan er geen cursussen open voor inschrijving. Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, houden wij u op de hoogte van de precieze start van de cursusinschrijving.


In de workshop Helder schrijven frist u in slechts drie uur tijd uw kennis van de Nederlandse spelling- en stijlregels op. Deze training is daarmee uitermate geschikt voor iedereen die ernaar streeft om goed leesbare teksten te schrijven, maar bij wie de middelbareschoolkennis ietwat is weggezakt.

In drie uur tijd geven we een duidelijk overzicht van de belangrijkste problemen waar u tegenaan kunt lopen als u een tekst aan het schrijven bent. We besteden niet alleen aandacht aan het bijspijkeren van kennis, maar ook laten we zien hoe u in nieuwe (schrijf)situaties zelf informatie kunt vinden over schrijfkwesties. Zo kunt u ook na deze cursus heldere teksten blijven schrijven!

Duur
3 uur

Bedoeld voor
Moedertaalsprekers van het Nederlands die voor studie of werk heldere Nederlandse teksten willen schrijven.

Groepsgrootte
Maximaal 10 deelnemers.

Lesmateriaal
U krijgt lesmateriaal van uw docent. Dit is bij de prijs inbegrepen.

Bewijs van deelname
Aan het eind van de cursus ontvangt u een bewijs van deelname, indien u dat wenst.

PE-punten
Om hun beëdiging te kunnen behouden, moeten beëdigde vertalers en tolken kunnen aantonen dat ze zichzelf voldoende scholen. Dit kunnen ze doen door via scholingsactiviteiten zogenoemde PE (Permanente Educatie) punten te vergaren. Voor deze korte workshop zijn 2 PE-punten te krijgen.

More courses: Dutch