Opfrisworkshop Stijl

There are no course groups available right now

De workshop Stijl is bedoeld voor iedereen die ernaar streeft om goed leesbare teksten te schrijven, maar bij wie de middelbareschoolkennis ietwat is weggezakt. Wat zijn ook al weer tantebetjezinnen? Is het ‘een aantal studenten is’ of ‘een aantal studenten zijn’? Wat is het verschil tussen ‘omdat’ en ‘doordat’? En wat gebeurt er als je te veel de lijdende vorm gebruikt of de naamwoordstijl?

In drie uur tijd geven we een duidelijk overzicht van de belangrijkste problemen waar je tegenaan kunt lopen als je een tekst aan het schrijven bent. Van de deelnemers wordt verwacht dat ze beschikken over basiskennis van zinsontleding en woordbenoeming.

Deze cursus is bedoeld voor moedertaalsprekers die voor hun studie of werk Nederlandse teksten moeten schrijven en daarbij geregeld twijfelen over de juiste manier van formuleren. Deze cursus is ook geschikt voor studenten en docenten die hun academische vaardigheden bij willen schaven.

Deze cursus wordt gegeven als online interactieve groepscursus via Blackboard Collaborate; ons online leslokaal voor de komende tijd! Lees hier wat je kunt verwachten van een online interactieve groepscursus.

PE-punten
Om hun beëdiging te kunnen behouden, moeten beëdigde vertalers en tolken kunnen aantonen dat ze zichzelf voldoende scholen. Dit kunnen ze doen door via scholingsactiviteiten zogenoemde PE (Permanente Educatie) punten te vergaren. Voor deze korte workshop zijn 2 PE-punten te krijgen.

Opfrisworkshop Stijl

EUR 110.00

Sign In How do I sign in?

In order to enroll for a course, you first have to sign in.

More courses: Dutch